Бившият президент на САЩ Барак Обама посети заедно със семейството си едно

...
Бившият президент на САЩ Барак Обама посети заедно със семейството си едно
Коментари Харесай

Палава ваканция в Гърция: Барак Обама с неприличен жест към жена си Мишел

Бившият президент на Съединени американски щати Барак Обама посети дружно със фамилията си едно от най-свещените места в антична Гърция, само че явно беше по-впечатлен от друга забележителност пред погледа му... дупето на брачната половинка му Мишел Обама.

По време на обиколка на известния Акропол в Атина Обама не можа да устои и игриво докосна дупето на Мишел, докато двамата се изкачваха дружно по стълбите към историческата забележителност, оповестяват от TMZ. 

Barack Obama Taps Michelle's Butt at the Acropolis in Greece
— TMZ (@TMZ)
Дъщерите им, Малия и Саша, бяха напълно наоколо. Да се надяваме, че не им се е наложило да станат очевидци на палавото поведение на баща им. 

Нищо чудно, че Барак Обама не устоя на формите на брачната половинка си – 59-годишната Мишел, която към този момент не би трябвало да се преценява с протокола за облекло, който спазваше като първа дама на Съединени американски щати, беше облечена в секси панталони с висока талия и мрежести ръкави. 

Барак, Мишел и девойките им се намират в Гърция за събитие на " Фондация Обама " и наподобява, че са отделили малко време от служебното си пътешестване, с цел да посетят обичаната за туристите забележителност. 

Barack Obama taps Michelle’s butt during family vacation in Greece
— Page Six (@PageSix)
Въз основа на държанието им по време на туристическата обиколка, наподобява, че даже и след 30 години сватбен живот между Барак и Мишел към момента я има онази искра. Те се срещат за първи път през лятото на 1989 година, когато работят в една и съща адвокатска адвокатска фирма, тъй че този огън гори към този момент от десетилетия. Не можем да им кажем друго с изключение на едно огромно " Браво! ".

Миналата година някогашната първа дама показа в блага обява в Instagram защо любовта им с Барак е устояла на времето и провокациите по пътя. 

“Нашият брак в никакъв случай не е бил напълно 50 на 50. Един от нас постоянно има потребност от повече или дава повече. Трябва да сме подготвени да се изслушваме един различен, почтено и без отбранителна позиция. Само тогава можем да се развиваме дружно, ” показа госпожа Обама.  Според нея, би трябвало също да се подготвите за дълги интервали на разкол и дискомфорт и да се научите по какъв начин да вършиме същински взаимни отстъпки с метода, по който сте живели като обособен субект, в случай че желаете да изградите устойчиви връзки с половинката си. 
 Приказката на Барак и Мишел Обама  Приказката на Барак и Мишел Обама  Приказката на Барак и Мишел Обама  Приказката на Барак и Мишел Обама
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР